Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Főzőklubokban most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!
Az EASE Therapy Főzőklubjai Rád várnak, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is! Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni:
„mától minden pillanatban figyelek az egészségemre; arra, hogy mit, mikor és mennyit eszem és iszom…, próbálok időt szakítani a testemre.., mert az ENYÉM…”
de kis odafigyeléssel hatalmas lépést tehetsz az egészséges étrended kialakításában!
Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.
Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várunk szeretettel, ha szeretsz enni, élménynek tartod az étkezéseket, de érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt is.
Az EASE Therapy Főzőklubjait az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk, ínyenceknek, konyhatündéreknek, reménybeli konyhatündéreknek, kicsiknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, a szénhidrátmentes és paleo étrendet követőknek!
A következő klubokat ajánljuk figyelmedbe:
EASE Therapy alapozó főzőklub
EASE Therapy Házi finomságok klub: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt kézműves klub
EASE Therapy Dolce Vita Olasz főzőklub
EASE Therapy Indiai főzőklub
EASE Therapy Venezuelai főzőklub
EASE Therapy Süti klub
EASE Therapy Macaron klub
EASE Therapy Paleo/Vegán főzőklub
EASE Therapy Kenceklub
Klubjaink várnak nagy szeretettel hétfőtől szombatig, 11 és 18 órai kezdettel!
Következő időpontokat keresd eseménytárunkban, érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n vagy hívd a 70/299-6-299-es számot!