Ülj le minálunk!

Nincs időd, kedved, türelmed, hogy megfőzz magadnak egy egészséges menüt? Az EASE Therapy – ÍZBISZTRÓ kiemelt tevékenysége az egészséges ételek készítése! Az I. kerület Szilágyi Dezső tér u. 1. szám alatt működő bisztrónkban szeretettel várunk mindenkit, akit egy kicsit is érdekel az egészsége, és hiszi, hogy ennek egyik legfontosabb alapköve az egészséges táplálkozás. Nehéz azonban megfogalmazni, hogy mit is jelent ez pontosan. Egymást érik a sztárdiéták, hogy aztán egymásnak adják a kilincset azok is, akik kipróbálták, de csalódtak. Mindig lesznek rajongói, követői és ellenzői is ezeknek a téziseknek, és nincs olyan, amelyik mindenkinek egyformán beválna.

Mi itt az ÍZBISZTRÓ-ban egy sajátos egyvelegét nyújtjuk azoknak az alapanyagoknak, illetve az ezekből készült ételeknek, melyekről mi magunk is hisszük, hogy hasznára válnak szervezetünknek.

Ételeinket kíméletesen készítjük, amit csak lehet nyersen, vagy maximum 60-70 fokon készítünk el különleges konyhagépünk, a Thermomix segítségével. Magunk készítjük salátaönteteinket, fűszerkeverékeinket, süteményeinket és pékáruinkat is. Legyél tehát akár vegetáriánus, akár paleo-s, vagy a minimális szénhidrátbevitel híve, nálunk biztosan találsz olyan ételt, mely a kedvedre való lesz! Várunk minden, az egészséges étkezés mellett elkötelezett, vagy még csak most ismerkedő vendéget néhány igazán ízes, és egyben egészséges falatra. Menüinket kizárólag friss alapanyagokból, a helyszínen készítjük el, így garantáltan frissen kerülnek az asztalodra. Nem használunk cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csak a legjobb alapanyagokat – ez a titkunk.

NYITVA TARTÁS

ÍZBISZTRÓ

Jelenleg átmenetileg ZÁRVA vagyunk, de

RENDEZVÉNY és CATERING ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot levélben, szeretettel állunk minden kihívás elébe.

hello@easetherapy.hu

Az életmódváltás egyik komoly buktatója lehet, ha már megszületett az elhatározás, esetleg sikerült beilleszteni a napirendbe néhány alkalommal a mozgást is, mégis, ahogy telik-múlik az idő, a legnehezebb azt megoldani, hogy a magunk, és esetleg a családunk teljes étkezését új alapokra helyezzük. Ebben segít az EASE Therapy – ÍZBISZTRÓ menüje.
Levesszük a válladról az összes terhet, amit egy egészséges menü összeállítása igényel: nem kell bajlódnod az egészséges alapanyagok beszerzésével, nem kell megtanulnod a különböző nyersanyagok kalória értékeit, nem kell neked elkészíteni, megfőzni, becsomagolni másnapra, kitalálni nap mint nap, hogy mitől lesz változatos, finom, és egyben egészséges az, amit eszel. Mindezt úgy, hogy összhangban legyen azzal, amit az életmódváltással el szeretnél érni.

Napi AKTUÁLIS ÉTLAPUNK  megtalálod a Wolt és a Netpincér oldalán

Vagy lapozgasd fotóalbumainkat, aztán ugorj be hozzánk.