EDD MAGAD EGÉSZSÉGESRE

Vannak dolgok, amik sohasem mennek ki a divatból! Nem is volt annyira rég, amikor a Moulin Rouge dívái pávatollat tűztek a hajukba vagy a ruhájukra, kifejezve ezzel azt a fennkölt egyediséget, mely olyan különlegessé tette őket. A pávatoll az egyediség mellett a sokszínűséget is jelképezi, hiszen egyesek a szivárványra asszociálnak a pávatoll láttán. Ugyanakkor magában hordozza az átváltozást, a változóképességet. Az örök hűség és a tartós kapcsolat szimbólumaként is számon tartják, valamint gyakorta összekapcsolható a szépséggel, teljességgel, újjászületéssel, feltámadással, világossággal, nappal.
A pávatoll köré szőtt „újjászületés” kultusz a mai napig töretlen virágkorát éli és azt sugallja, hogy készülj, mert egy nagy átalakulás küszöbén állsz!

Hogyan kezdődött?

Tulajdonképpen az alapötlet már évek óta ott lappangott a fejünkben.
Szerettünk volna létrehozni egy olyan helyet, ahol segíteni tudunk azoknak, akik úgy döntenek, változtatnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.
Motiváció is bőven akadt: a szűkebb családi-ismeretségi körből mindegyikünk meg tudott nevezni legalább egy olyan embert, akinek egy ilyen típusú támogatás nem csak kilókban és centikben mérhető fogyást jelentene, de túlzás nélkül állítható, hogy hosszú távon életmentőnek is bizonyulna.

Mit nyújtunk Neked?

Az EASE Therapy – ÍZBISZTRÓ egy olyan hely, ahova elhozhatod a problémáidat…és ott is hagyhatod.
Vesszőparipánk az egészséges étkezés! Hisszük és valljuk: az vagy, amit megeszel! Minél modernebb a világunk, annál inkább halad étkezési kultúránk egy feneketlen szakadék felé. Ahelyett, hogy a technológia fejlődésével folyamatosan egészségesebb, vegyszermentesebb, tápanyagdúsabb táplálékot vennénk magunkhoz, épp az ellenkezője látszik megvalósulni: feldolgozott, vegyszerezett, adalékokkal turbózott, előregyártott élelmiszerek tömkelegét ontják magukból a gyártók, üzemek és nagyáruházak.
Mi itt az EASE Therapy-nál szembefordultunk ezzel az áramlattal, és szeretnénk azoknak segíteni, akik már szintén megtették, vagy fontolgatják ezt a lépést. Mi nem csak tudjuk, de tanítjuk is!

Kíméletesen főzve, egészséges alapanyagokból kínálunk nektek változatos ételeket és italokat, esténként pedig főzőkurzusainkon ti magatok is megtanulhatjátok, hogyan készíthetitek el otthon is ezeket a fogásokat. És hogy igazán jó alapokra helyezd az életmódváltásodat, kezdd el egy böjttel!

Néhány jellegzetes kulcsszavunk, melyek talán neked is ismerősen csengenek:

Paleo ételek

A paleo életmód hívei nem használnak semmilyen mesterséges adalékanyagot, ízfokozót. Az ételek többsége a hús- és a zöldségfogyasztás köré épül, de megtalálhatók az olajos magvak és gyümölcsök is, illetve az ezekből készült sütemények. Ki vannak zárva nem csak a glutén- és laktóztartalmú ételek, de a cukor, hüvelyesek és néhány más közismert alapanyag is, mint a burgonya vagy a rizs. Mindezek ellenére mégis igazán ízletes és tápláló fogások készíthetők ezek mentén az elvek mentén. Ismerd meg paleo kurzusunk ételeit.

Laktózmentes ételek

Az ÍZBISZTRÓ-ban és a főzőkurzusainkon megtalálod ezeket a fogásokat is. Kávéinkban, krémleveseinkben, süteményeinkben kérésedre saját készítésű növényi tejeket használunk fel: rizstejet, mandulatejet, kókusztejet elsősorban.

Cukormentes ételek és italok

Szintén elutasítjuk a finomított kristálycukor használatát. Azokat az ételeket részesítjük előnyben, amelyekhez nem kell külön édesítés, de megtalálhatóak nálunk különféle cukorhelyettesítőkkel (jellemzően eritrit, stevia és fruktóz) készült sütemények is. Kattints mentes süti kurzusunk menüjéhez.

Kíméletes elkészítés, nyers ételek

Különleges technológiánknak, és egy csodálatos eszköznek, a Thermomixnek köszönhetően, amit csak lehetséges, alacsony hőmérsékleten, 60-70 fokon készítünk, aminek következtében megőrzünk sok hasznos tápanyagot és vitamint, amelyek a hagyományos főzés során elvesznének. Repertoárunkban találsz olyan fogásokat is, melyek elkészítése során egyáltalán nem volt szükség hőhatásra! Ezek az ún. nyers ételek a legtápanyagdúsabb ételeink közé tartoznak.

Gyere, ugorj be hozzánk!

Elégedetlen vagy a megjelenéseddel, a kisugárzásoddal, az énképeddel, az önbizalmaddal, vagy igazából meg sem tudod fogalmazni, de úgy egyáltalán az életeddel? Nálunk értő fülekre és friss szemléletre találsz… Étkezési szokásaid megváltoztatásáért szervezeted, egészséged és közérzeted is hálás lesz! Energikusabb leszel, jobban tűröd a stresszt és fittebbnek érzed majd magad! : ) Jól hangzik, ugye?
Ezeknek az elveknek a mentén alakult az EASE Therapy, majd az ÍZBISZTRÓ, de kezdeti álmainkat túlszárnyalva ennél végül sokkal több lett… nézz körül nálunk!