EASE Therapy étkezés
Nem gondolom, hogy könnyű egy ilyen döntést meghozni:

mától minden pillanatban figyelek az egészségemre;

..arra, hogy mit, mikor és mennyit eszem és iszom…, próbálok időt szakítani a testemre…, mert az ENYÉM…, ha nagyon figyelek, megértem majd az apró jelzéseiből amit mondani akar, mert akar… ha nem jól étkezem, elsorvad a testem, ahogy a lélek is elsorvad, ha nem érik pozitív megerősítések, ha nem fejezheti ki igényeit, szeretetét; ha nem kapja meg azt, amire vágyik…
Mától rendszeresen mozgok, étkezem, megadom a testemnek azt, amire igazán szüksége van, biztos vagyok benne, hogy MEG FOGJA HÁLÁLNI! Mától figyelek magamra, szakítok időt magamra, hogy jobban érezzem magam a „bőrömben”…, a testemben…, a lelkemben.., figyelek magamra, mert én ÉN vagyok, nekem kell a kezdő lépést megtennem, és DÖNTENEM!”
De ne aggódj, mert ha a döntésed megszületett mi segítünk a megvalósításban! Azért hoztuk létre az EASE Therapy-t, hogy ne kelljen egyedül megküzdened ezekkel a kihívásokkal! Mi segíteni fogunk Neked egyedi, dietetikus által összeállított személyre szabott étrend kialakításában, melyet házhoz is szállítunk!

Menü házhozszállítás

Az EASE Therapy egyik kiemelt tevékenysége az egészséges ételek készítése, kiszállítása, menü rendszerben. Az életmódváltás egyik komoly buktatója lehet, ha már megszületett az elhatározás, esetleg sikerült beilleszteni a napirendbe néhány alkalommal a mozgást is, mégis, ahogy telik-múlik az idő, a legnehezebb azt megoldani, hogy a magunk, és esetleg a családunk teljes étkezését új alapokra helyezzük. Ebben segít az EASE Therapy menüje.
Levesszük a válladról az összes terhet, amit egy ilyen speciális étrend összeállítása igényel: nem kell bajlódnod az egészséges alapanyagok beszerzésével, nem kell megtanulnod a különböző nyersanyagok kalória értékeit, nem kell neked elkészíteni, megfőzni, becsomagolni másnapra, kitalálni nap mint nap, hogy mitől lesz változatos, finom, és egyben egészséges az, amit eszel. Mindezt úgy, hogy összhangban legyen azzal, amit az életmódváltással el szeretnél érni.

Főzőklub

Kiscsoportos főzőklubjainkba azokat várjuk, akik érdeklődnek az egészséges ételek elkészítésének csínja-bínja iránt. Az egy estés kurzus különlegessége, hogy azon kívül, hogy mindent szuper egészségesen, cukor- és glutén mentesen készítünk, megfőzünk mindent, amire másnap étel gyanánt szükséged lehet: egy teljes menüt, ráadásként pedig még a kurzus végén helyben fogyasztandó vacsorát is!

Tovább az EASE Therapy Főzőklubokhoz

Jelentkezni pedig itt tudsz!

EASE Therapy rákellenes táplálkozás