Francia péksüti készítő kurzus – 25.980 Ft/fő helyett 26.980 Ft/2 fő áron első alkalommal

Francia péksüti készítő kurzus – 25.980 Ft/fő helyett 26.980 Ft/2 fő áron első alkalommal

26,980 Ft

Tudnivalók
 • Megtanulhatod az eredeti francia leveles tészta elkészítésének fortélyait, titkait.
 • A menü: croissant, pain au chocolat, pain au raisins, palmier, chaussons aux pommes.
 • A kurzus végén az elkészített remekműveket hazavihetitek.
 • Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott egészségtelen életmódjukon.
 • Kezedben a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőkurzusok segítségével!
 • Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétköznap 18 hétvégén, 11 és 17 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban.
 • A kurzus hossza 3-3,5 óra.
Kategória:

Leírás

Croissant és testvérei – minden, ami leveles és tészta

Ha Párizsba utazunk, az első dolgunk mindig egy pékség felkeresése, hogy megkóstoljuk az ínycsiklandozó vajas francia péksüteményeket. A frissen sült péksütemény illata mindig egy otthonos érzéssel párosul – ahogy a roppanós vajas tészta gőze bekúszik az orrunkba és ott keveredik a forró fahéjjal, almával.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! 

Croissant

A tökéletes leveles tészta vajjal készül, sok vajjal, emiatt ez határozza meg az ízét és illatát is. Titka az alaptészta, ami egy kelt tészta, ebbe csomagolnak be vajat, és ezt hajtogatják, pihentetik, hajtogatják, pihentetik. Ebbe a tésztába bármit tölthetsz aztán. Lehet édes és sós is, gyümölcsös, zöldséges, húsos vagy halas. Itt már csak a saját fantáziád szabhat határt.

De miért állj neki ennek a műveletnek otthon?

Hosszadalmasnak és unalmasnak tűnhet otthon leveles tésztát hajtogatni, de ez a tészta nem csak ennyi. Sokkal különlegesebb ennél, benne van a várakozás öröme és a kíváncsiság is, mint egy karácsonyi ajándékban.

Az otthon elkészült vajas tészta nem összehasonlítható a vásárolt tésztával! És a családod, barátaid mosolya is megfizethetetlen élményt nyújt, arról nem is beszélve, hogy nem kell Párizsig menned, elég a konyhádba lépned, hogy ugyanaz az illat fogadjon, mint egy francia pékségben – ez pedig már megéri az időt és a fáradtságot, amit a hajtogatás művészete követel.

Croissant

Egy kis ízelítő az EASE Therapy Croissant és terstvérei kurzus menüjéből:

 • croissant
 • pain au chocolat
 • pain au raisins
 • palmier
 • chaussons aux pommes

Felhasználás, LEMONDÁS feltételei: 

Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra.

Cím

Go to Top