Orosz kurzus – 25.980 Ft/fő áron, opciós 2. időpont foglalási lehetőséggel 1000 Ft-os kiegészítő díjon

Orosz kurzus – 25.980 Ft/fő áron, opciós 2. időpont foglalási lehetőséggel 1000 Ft-os kiegészítő díjon

25,980 Ft

Tudnivalók
 • A főzőkurzuson a következő fogásokat kóstoljátok sajátítjátok el: házi fekete kenyér, egészséges vaj és majonéz, orosz céklás borscs leves, klasszikus nyers fokhagymás cékla saláta, pelmenyi, pirogi, szirok.
 • A kurzus végén a helyben elkészített ételeket közösen el is fogyasztjátok.
 • Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott egészségtelen életmódjukon.
 • Kezedben a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőkurzusok segítségével!
 • Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétköznap 18 hétvégén, 11 és 17 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban.
 • A kurzus hossza 3-3,5 óra.
Kategória:

Leírás

Pillants bele az orosz gasztronómiába autentikus vodka és hangzatos tósztok kíséretében

Az orosz nemzeti konyha sokféleképpen használja a hatalmas földek, gazdag erdők, bőséges tavak és folyók kínálatát. Az elterjedt alapanyagok között széles körben megtalálhatóak a jótékony hatású és tápláló gyökerek, teljes kiőrlésű gabonák, halak, gombák és bogyós gyümölcsök.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! 

Heringes fekete kenyér vodkával

A nálunk leginkább savanyúságként ismert és elkészített cékla például több hagyományos orosz étel fontos alapeleme, melyből kis kreativitással ízletes és egészséges levesek, saláták, köretek és desszertek készülnek. A hal az előételeknél (avagy zakuszkáknál) jut fontos szerephez, de készülhet belőle saláta, főétel vagy gazdag egytálleves egyaránt. A gabonafélékből tápláló reggeli, fekete kenyér, kvász vagy pirog készül.

A világszerte híres orosz gasztronómia az EASE Therapy jóvoltából immáron a Te konyhádban is mindennapi vendég lehet. Méltán, mert az orosz ételek egészséges alapanyagokra épülnek, egyesítve a szláv, európai és közép-ázsiai kulináris hagyományok legjavát.

Varenyiki

Egy kis ízelítő az EASE Therapy Orosz kurzus menüjéből:

 • házi fekete kenyér heringgel
 • házi majonéz
 • orosz céklás borscs leves
 • klasszikus nyers fokhagymás céklasaláta
 • pelmenyi, varenyiki
 • az eredeti szirok

Az este folyamán házi készítésű kvászt fogyaszthatsz, autentikus vodka és hangzatos tósztok kíséretében – az érkezés, a barátság, a szerelem és a szeretetteljes búcsú jegyében.

Borscs leves

Felhasználás, LEMONDÁS feltételei: 

Lebetegedtél a foglalt időpontodra? Eltört a lábad? Kiderült aznap, hogy mégsem érsz rá? Semmi baj! Az ár tartalmaz 1 időpont áthelyezési opciót 10 napon belüli lemondás esetén.

Amennyiben nem éltél a lemondási lehetőséggel, 1000 Ft-os kiegészítő díjért 2. időpontot foglalhatsz bármelyik kurzusunkra.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra.

Cím

Go to Top