Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat!
Az EASE Therapy Főzőklubban most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!
Az EASE Therapy alapozó főzőklubja Rád vár, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is! Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni:
„mától minden pillanatban figyelek az egészségemre; arra, hogy mit, mikor és mennyit eszem és iszom…, próbálok időt szakítani a testemre.., mert az ENYÉM…”
de kis odafigyeléssel hatalmas lépést tehetsz az egészséges étrended kialakításában!
Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.
Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen – cukor- és búzaliszt mentesen – kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:
- megfőzünk mindent, amire másnap ebéd gyanánt szükséged lehet
- ráadásként a kurzus végén a helyben elkészített ételeket is megkóstoljuk
A z EASE Therapy alapozó főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!
És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy alapozó Főzőklub egyik minta menüje:
Házi vaj
Ropogós házi Bagett
Eper krémleves
Aszalt szilvával töltött baconbe göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával
Mandulalisztes csokitorta
Almás-banán fagylalt
A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével!
Vedd igénybe elsőklubozó kedvezményünket
RECEPTAJÁNLÓ
Hozzávalók:
4 csirkemell
8 szem aszalt szilva
8 szelet bacon
800 g sütőtök
160 g árpa
1000 g vöröshagyma
Olíva olaj
fokhagyma
Elkészítés:
- A csirke mellekbe vágjunk zsebeket, töltsük meg 2 szem szilvával, göngyöljük be 2 szelet bacon-be. Süssük sütőzacskóban 180 fokon, 45 percet.
- Pároljuk meg a meghámozott, kockázott sütőtököt. Botmixerrel pürésítsük. Adhatunk hozzá, sót borsot, kurkumát, curryt ízlés szerint, de magában is tökéletes.
- Főzzük vagy pároljuk meg az árpát sós, fokhagymás vízben.
- A hagymát karikázzuk fel, 50 g olajon serpenyőben pirítsuk, sűrű keverések mellett, míg karamell színű nem lesz. Sóval, borssal ízesítsük.