Mamma mia, micsoda ízek!
Nem véletlen, hogy Szicília gasztronómiája annyira izgalmas. A sziget konyhaművészetén a görögöktől kezdve a rómaiak, arabok, franciák, spanyolok és észak-afrikaiak mind-mind nyomot hagytak. Csak példaképpen: a görögökre vezethető vissza az olíva, a méz használata, a rómaiak terjesztették el a tésztaféléket, az araboknak köszönhető a sokféle fűszer vagy az édességekben oly népszerű mandula, pisztácia használata, és a spanyolok közvetítésével az aztékoktól érkezett a csokoládé…
Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Szicíliai Esten most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!
Caponata
A menü elkészítse során a világhírű, Michelin-csillagos éttermeknek beszállító pianogrillo bio oliva olajokat használjátok és kóstoljátok.
Cavatelli
Kiscsoportos főzőkurzusaink téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezék, cukormentesen kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegességei:
- Caponata siciliana – padlizsános ragu
- Csicseriborsó leves
- Saját készítésű házi sajttal töltött ravioli
- Pesto siciliano
- Brontei pisztáciás cannoli – modicai fekete csokoládéval
- Felszolgált szicíliai tájjellegű bio borok
- Grillo
- Frappato
- Curva Minore
- Nero d”avola
Felhasználás, LEMONDÁS feltételei:
Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.
Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.
Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.
Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra.