Mindened a hazai ízvilág, de nincs vidéki nagymamád, ezért nem tudod, hogyan kezdj neki? Vagy egyszerűen csak tudni szeretnéd hogyan formálta a magyar gasztronómiát Jókai Mór és a máig híres Gundel család?

3,5 órás kurzusunk során mindezekre fény derül.

Megtanuljuk, hogyan készül a csirkepaprikás galuskával, ahogy a nagymamáinktól tanultuk. Mindeközben házi pálinkát kóstolunk, kikerekítve a magyaros életérzést.

Hagyományőrző kurzusunkra Téged is várunk szeretettel, ha érdekel a magyaros fogások elkészítésének minden apró fortélya.
Az EASE Therapy Magyar Főzőkurzusát azoknak hoztuk létre, akik szeretnének elmélyedni a tradicionális magyar konyha ízeiben és megtapasztalni az együtt főzés örömét. Ajánljuk a pálinka, a paprika és a tejfölös ételek szerelmeseinek, cégeknek és csapatoknak, kicsiknek és nagyoknak.

Minden fogást friss, adalékanyagoktól és mesterséges hozzávalóktól mentes alapanyagokból készítünk el. Beszélünk a magyar konyha hagyományairól és megosztjuk egymással sokszínű ételkészítési és étkezési szokásainkat. A kurzus végén pedig közösen elfogyasztjuk az elkészített fogásokat. Az EASE Therapy Magyar Főzőkurzusát mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének elmélyedni a tradicionális magyar konyha ízeiben és megtapasztalni az együtt főzés örömét.

Végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő az EASE Therapy magyar kurzusának repertoárjából:

Jókai bableves
Csirke paprikás galuskával
Hortobágyi húsos palacsinta, gazdag, szaftos töltelékkel
Friss, ropogós házi kovászos kenyér
Magyaros kifli
Vajköpülés nagymamásan
Tejfölt házilag
Gundel palacsinta, dióval és csokoládéöntettel

Fütyülős vagy dalolós pálinka kóstoló

Kedvet kaptál? Jelentkezz magyar kurzusunkra!

Kurzusaink várnak nagy szeretettel!
A legközelebbi időpontokról érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n.

Belépő: 27.980 Ft

További információt kérek

Vedd igénybe első-bálozó kedvezményünket!

párosan szép 30.680 Ft/2 fő áron első alkalommal
További információt kérek

RECEPTAJÁNLÓ

Hozzávalók

25 g élesztő
300 g víz (opcionálisan lehet író)
500 g liszt
10 g só
2 kk só
kenéshez vaj 

Elkészítés

  1. Az élesztőt 37 fokos vízben elegyítsük, a cukor hozzáadásával.
  2. Adjuk hozzá a lisztet és a sót, úgy, hogy a só az élesztővel közvetlenül ne érintkezzen.
  3. Dagasszuk a tésztát, amíg el nem válik a kezünkről.
  4. Nyújtsuk pizza formára (2 db), vágjuk összesen 24 szeletre, tekerjük fel a hosszabbik oldallal kezdve, majd  hagyjuk megkelni, míg duplájára nem nő.
  5. Sütés előtt, közben vajjal/íróval kenjük, tetejét ízlés szerint szórhatjuk sóval, köménnyel.