Ha igazán odafigyelsz az egészségedre, nem csak a belsődet, de külsődet is kíméletesen, felesleges vegyszerektől mentesen ápolod! Kerüld el a hormonháztartásodat befolyásoló adalékokat, tartósítószereket, mesterséges szín, illatanyagokat kozmetikumaidban is!
Ha így teszel, nem csak hogy nagyon jót teszel vele a bőrödnek, de még trendi is lehetsz! Újra divatba jöttek a házi szappanok, dezodorok, napozókrémek és más női finomságok. Nálunk megtanulhatod, hogyan készítsd a bőrtípusodnak leginkább megfelelő kozmetikumokat, így mindig saját testednek, ízlésednek megfelelő összetételben készítheted el ezeket.
A házi natúr kozmetikumok további előnye, hogy kíméli a pénztárcádat is. Csak nagy tisztaságú, minőségi alapanyagokból, természetes hozzávalókból készítünk hozzád illő kencéket, és még így is sokkal jobban jársz, mintha a boltban vásárolnál méregdrága vegyi anyagokat. A környezeted is meghálálja, gondolj csak bele, mennyi flakont dobálsz el az év során?
Egy estés, kiscsoportos kurzusunk során feltérképezzük bőröd igényeit, megtanítjuk, melyek azok az alapanyagok, melyek használatával különösen jót tehetsz magadnak és környezetednek egyaránt, majd elkészítjük saját kozmetikumaidat! Kézműves ajándékként barátaidat, rokonaidat is meglepheted velük!
Az EASE Therapy Kenceklubját ajánljuk mindazoknak, akik nem csak belső, de külső egészségükről is gondoskodni szeretnének. Az elkészített kencéket hazaviheted, ráadásul receptet is adunk mellé, hogy otthon újra elkészíthesd.
És végül, egy kis ízelítő – az EASE Therapy Kenceklub néhány témája:

Olajok, zsírok szappanosítása
Mi tesz jót a bőrödnek és miért?
A szappankészítés alapfogásai
Házi szappan, dezodor, ajakbalzsam és napozókrém készítése
Hazavihető receptek

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében ne csak étkezési szokásaidon, hanem testápolási szokásaidon is változtass az EASE Therapy Kenceklub segítségével!

 
Klubjaink várnak nagy szeretettel!
A legközelebbi időpontokról érdeklődj a 70/42-42-299-es számon!

Belépő: 15.000 Ft

További információt kérek

Vedd igénybe elsőklubozó kedvezményünket

1-et fizetsz, 2 jöhet
További információt kérek