A japán gasztronómiát inkább konyhaművészetként említjük, mint általános gasztronómiaként. De milyen is a japán konyha, és miként néznek ki az ételek?
Valóban fontos ez a kérdés, hiszen a japán gondolkodásmódban egyáltalán nem mindegy, hogy milyennek látják az ételeiket. Ők tájképként tekintenek az ételeikre, amit a tányérra festenek, egy-egy részlet a legnagyobb pontossággal kerül oda. A harmónia, a nyugodtság és precízség köszön vissza főzésük és tálalásuk során.
Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Pasta kurzuson most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!
Mochi
A japán alap főzőkurzusunk azért is került bele az EASE Therapy palettájába hogy megmutassák, hogy nem csak nagyon finom, hanem nagyon egészséges is, ahogy a japánok étkeznek és hogy nem nagy ördöngösség otthon is elkészíteni ezeket az ételeket. A kurzuson használt alapanyagok pedig könnyen beszerezhetőek, hogy egyszerűbb legyen utána nektek.
Miso leves
És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy Japán Est menüje:
- Gyoza
- Miso leves udon tésztával
- Japán curry karaage
- Mochi matcha porral
Pankós csirke, curry
Felhasználás, LEMONDÁS feltételei:
Lebetegedtél a foglalt időpontodra? Eltört a lábad? Kiderült aznap, hogy mégsem érsz rá? Semmi baj! Az ár tartalmaz 1 időpont áthelyezési opciót 10 napon belüli lemondás esetén.
Amennyiben nem éltél a lemondási lehetőséggel, 1000 Ft-os kiegészítő díjért 2. időpontot foglalhatsz bármelyik kurzusunkra.
Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.
Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.
Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra.