Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat!
Kiscsoportos főzőkurzusaink téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer-, színezék-, cukormentesen kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:
Megismerkedtek a török gasztronómia leggyakrabban használt alapanyagaival
- mint a padlizsán, a zöldpaprika, a hagyma, a lencse, a bab, a paradicsom, a fokhagyma és az uborka
- leginkább használt fűszereivel a petrezselyemmel, a köménymaggal, a feketeborssal, a paprika, a mentával és a kakukkfűvel
Töltött szőlőlevél
Az EASE Therapy Török Főzőkurzusát az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk annak, akik a török konyha ételeibe, élményeibe keresnek betekintést.
Egy kis ízelítő az EASE Therapy Török Est menüjéből:
- Vöröslencse leves
- Meze válogatás
- Dolma – töltött szőlőlevél
- Köfte
- Pide – török pizza
- Sütlac -Sült rizspuding
Felhasználás, LEMONDÁS feltételei:
Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.
Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.
Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.
Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra.