Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Főzőklubban most megtanulhatod ezeket a fortélyokat! Az EASE Therapy Főzőklubja Rád vár, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is! Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni:

„mától minden pillanatban figyelek az egészségemre; arra, hogy mit, mikor és mennyit eszem és iszom…, próbálok időt szakítani a testemre.., mert az ENYÉM…”

de kis odafigyeléssel hatalmas lépést tehetsz az egészséges étrended kialakításában!

EASE Therapy alapozó Főzőklub

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen – cukor- és búzaliszt mentesen – kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:

A z EASE Therapy Főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek! És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy alapozó Főzőklub menüje:

Házi vaj Ropogós házi Olivás Bagett Lazac Paté Házi joghurt Eper krémleves Aszalt szilvával töltött baconbe göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával Mandulalisztes csokitorta Banán fagylalt

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével! Főzz velünk! További klub témáink – minden páratlan csütörtökön: EASE Therapy Süti Klub EASE Therapy Olasz Est EASE Therapy Francia konyha Következő időpontjainkról érdeklődhetsz a hello@easetherapy.hu email címen.