Leírás
Tanulj meg friss, házi tésztát készíteni
Friss tésztát készíteni az alapoktól különleges és kreatív munka, melynek fortélyait bárki könnyen elsajátíthatja, hiszen nem kell hozzá semmi több csak tojás, liszt, meg egy kis kézügyesség.
Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Pasta kurzuson most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!
Házi tészta készítés
Tanuld meg a tradicionális olasz „pasta fresca” azaz friss házi tészta készítésének technikáit a kézi gyúrástól, nyújtáson át a formázásig, majd sajátítsd el a modern konyhákban egyre gyakrabban bevetett tésztanyújtó gép használatának a praktikáit is.
Cavatelli tészta
A kézműves pasta kurzus menüje:
Friss házi tészták:
- Diós gorgonzolával töltött tortellini
- Ricottával töltött ravioli
- Fetuccine/Tagliatelle tészták
- Spaghetti
- Cavatelli
Szószok:
- Tradícionális paradicsomszósz
- Pesto rosso
- Tejszínes laskagombás szósz
- All’olio
Spaghetti
Felhasználás, LEMONDÁS feltételei:
Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.
Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.
Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.
Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra.